2016-09-21 08:30:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Kedvező híreket kaphat

Napi horoszkóp szeptember 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Remek napra számíthat! Most biztos az érzéseiben, és abban is, hogy a párja viszont szereti önt. Egy valamire azonban vigyázzon: a mondanivalóját ne bonyolítsa túl hosszúra, mert könnyen félreérthetik a szavait.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Anyagi ügyekben szeretne valamit elérni, és remek üzleti tippet kap az egyik barátjától. Ha valami a szívét nyomja, ma beszéljen róla. Este mély elégedettséget érez majd, ha a szeretteivel tölti az időt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma sokkal érzékenyebb, mint máskor, és nem jól méri fel a pillantásokat, gesztusokat, szavakat, ezért mindenen megsértődik. Rengeteg a tennivalója, azt sem tudja, hova kapjon. Egy kulturális rendezvényen viszont remekül szórakozhat, és megismerkedhet néhány érdekes emberrel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egy nagyon régi álmát, amit sokáig dédelgetett, ma talán sikerül megvalósítani. A főnökével viszont nézeteltérése támadhat, úgy érzi, hogy igazságtalanul vádolják. Tisztázza a helyzetet! Ma egyébként is az őszinteség a célravezető, jobb, ha elejét veszi a pletykáknak…

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Mind a magánéletében, mind a hivatásában kedvező hírek érkeznek. Végre könnyebbé válik a helyzete, egy régóta halogatott üggyel kapcsolatban is előre tud lépni. A munkahelyi viszályokat kerülje el!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
A bolygók most nagyon kedvezően hatnak önre, úgy érezheti, mintha kicserélték volna. Egy krónikus egészségügyi panaszára új megoldást talál, ami hatékonyabb az eddigieknél. Ha bármit el akar érni, ez most könnyedén sikerül.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Ha tegnap összeveszett a párjával, akkor sajnos ma ott folytatják, ahol előzőleg abbahagyták… Ha nem tudnak konszenzusra jutni, akkor halasszák el a probléma megbeszélését!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma remekül be tudja osztani az idejét, tevékeny napra számíthat. Az elismerés is megérkezik, és a dicséreteket is bezsebelheti, ez jót tesz az önbecsülésének. A szerelemben is jelzéseket kaphat, ha ön egyedülálló, akkor valaki randevúra hívja!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Váratlan problémával kell szembenéznie, melynek megoldását nem bízhatja senki másra. Remekül helyt áll a nehéz helyzetben, és megkönnyebbüléssel tölti el, ha végez a munkával. Az üzleti ügyekkel kapcsolatban remek megérzései vannak, melyeket ha kihasznál, némi plusz jövedelemre tehet szert.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Bár ön eléggé szkeptikus alkat, ma mégis csodákkal találkozhat. Kíván valamit, és az rögtön teljesül is… Persze egyszerű dolgokról van szó, mégis megdöbbenti a véletlenek összjátéka!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szükségét érzi annak, hogy legyen mozgástere, szabadsága, de ne feledje, hogy ez a társára is vonatkozik, ne kínozza hát a bizalmatlanságával! Egyébként sincs oka a féltékenységre!

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy problémával kapcsolatban fontos lenne, hogy ne ragadjon le a részletkérdéseknél. A bolygók segítik a tervei megvalósítását, úgyhogy bátran vállalhat egy kis kockázatot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: